С рокада започна седмицата сутрешният блок  на Нова тв. Мира

...
С рокада започна седмицата сутрешният блок  на Нова тв. Мира
Коментари Харесай

Рокада в Нова тв. Мира Иванова изчезна, Виктор Николаев подпали

С рокада стартира седмицата утринният блок  на Нова тв. Мира Иванова не бе до екранната си половинка Виктор Николаев. А журналистът направи ядосан коментар за следващия случай на прегазено на пешеходна пътека дете.

Николаев скочи против столична община.
-->
" Мъка и яд в София след следващото ликвидиране на пътя. Този път жертва е 15-годишно момче, което е пресичало на пешеходна пътека и е пометено от пийнал лидер. Много въпроси породиха още веднъж. Докога, какъв брой още животи би трябвало да бъдат изгубени, с цел да има естествен, същински ефикасен надзор, най-малко в границите на обитаемоте места и в техния център? В идеалния център на София се случи това. Някакси знаково е, че тази пътека е на метри от постройката на Министерството на вътрешните работи. Това демонстрира в какво положение са вътрешните ни работи.

Много въпроси към общината, която през днешния ден отхвърли да гостува в предаването. Не било тяхна работа. Не е ли тяхна работа, че този град става все по-опасен и нечовечен дори и за децата. Опасностите са на всички места. Какво стана със " зона 30 ", за която правихме 5, 10 или 15 репортажа, в които имаше доста огромно предпочитание да се хвали, че ще има такава. Къде е " зона 30 " и къде е " зона 80 "? Толкова ли е мъчно да се одобри правилник - както имаме бордюр и тротоар, по този начин да имаме и наложителна изкуствена грапавина на всяка една пешеходна пътека, боядисването да върви с повдигането. Или може би би трябвало да изкопаем изкопи преди и след всяка една пътека, с цел да пазим децата си. Тази тематика ще участва в предаването. Казвам го с отвращение, тъй като това е следващата гибел на дете в София при висока скорост ", ядоса се Виктор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР